• ...ПО СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ДИРЕКЦИЯТА ПРЕКРАТЯВА ФИНАЛНИЯ СПРИНТ В БУРГАС...

  • ...РАЛИ АВСТРАЛИЯ ОТМЕНЕНО ЗАРАДИ КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОЖАРИ, ХЮНДАЙ ШАМПИОН ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ...

  • ...НЕВИЖДАНИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В НОВ ЮЖЕН УЕЛС ПРИНУЖДАВАТ ДОМАКИНИТЕ НА АВСТРАЛИЯ КЪМ ЕКСТРЕНИ РЕШЕНИЯ...

Анализи

Ангелов vs Тодоров: дубъл’19 или нов шампион в спринта?

Четвъртък, 21 Ноември 2019 | Бургас, RallyXpress
Ангелов vs Тодоров: дубъл’19 или нов шампион в спринта?

ВЕРОЯТНО в АСК Вромос засега имат правото да са доволни от направеното за финалния старт в края на тази седмица, с което се слага точката както на спринтовото първенство така и на объркания и сложен във всяко отношение сезон 2019.

Бургазлии обаче ще имат основание също и да кажа, че добрата им работа идеално пасва на края на най-оспорвания спринтов шампионат, откакто той се появи в календара на националната федерация през 2014 г.

Най-баналното сравнение на ситуацията преди финала в Сливен преди година и края на първенството сега показва, че в генералното класиране и още 6 категории няма яснота за...

За втори опит: липсва лиценз и шофьор за превоза до Бургас

Неделя, 17 Ноември 2019 | Кюстендил, RallyXpress
За втори опит: липсва лиценз и шофьор за превоза до Бургас

ДАЛИ ЕКИПАЖЪТ Емил Петров и Пламен Таневи (на снимката, Пежо 106) по-късно днес или утре през деня ще изпратят заявката си за участието във финалния кръг от първенството на страната в рали спринта този уикенд зависи не от друго, а от това как тяхната "106" ще бъде докаран от Кюстендил до Бургас, след което да бъде върнат обратно. Екипажът има платформата за транспортиране, но нито пилотът, нито неговия навигатор притежават лиценза, за да извършат междуградското пътуване но морето. От друга страна пък, дебютиралият в Ихтиман тандем не разполага с традиционния шофьор на за състезанията.

А и за екип,...

Бургаска гаранция, че спринтът ще има своя пълен шампионат

Сряда, 23 Октомври 2019 | София, RallyXpress
Бургаска гаранция, че спринтът ще има своя пълен шампионат

ШЕСТ ГОДИНИ, след като рали-спринтът влезе в националните първенства, сезон 2019 ще се окаже с трето първенство, което завършва в пълния си обем от планирани три състезания. Практически само през 2016 и миналата година спринтьорите имаха своите 100-процентови шампиони.

Сега, със самия финал на второто състезание от тазгодишната програма – спринта в Ихтиман, от АФБ гарантираха края на първенството, а с него и края на сезона – спринт в Бургас на 16/17 ноември. Подобно на общината в Ихтиман, която в спасител по принуда, бургазлии хвърлят своя пояс за спринтьорите.

Вярно е, че датите са късни и снежно...

Какво може да се очаква от втория спринт за сезон 2019?

Събота, 19 Октомври 2019 | Ихтиман, RallyXpress
Какво може да се очаква от втория спринт за сезон 2019?

КАКТО ВЕЧЕ писа сайтът с новините в българския автомобилен спорт, второто състезание от шестия полу-пълен сезон в шампионата на спринт, ще бъде истински апотеоз на колите с един двигателен мост. Нещо, което е непомнено до предстоящият спринтов уикенд в Ихтиман.

А това пък означава, че състезанието няма да е лишено от множество интриги, а в отсъствието на „куатро автомобилите“ завръзките се очакват да бъдат далече повече. Както се казва – битки от много близка дистанция.

При това трасето на муховската отсечка е толкова разнообразно и специфично, че създава още една причина утре споровете в...

Заралия открива заявките за старта на писта Стара Загора

Сряда, 18 Септември 2019 | София, RallyXpress
Заралия открива заявките за старта на писта Стара Загора

СЕДМИЦА, преди да бъдат обявени заявените за старта в четвъртия кръг от шампионата на писта и затворен маршрут – Стара Загора, първото име с регистрация за участие в класическата българска надпревара вече е известно.

Това е заявката на пилота на Дианел Рейсинг Светослав Ковачев, който пред своите домашни ще се представи в Серия Туринг с автомобила Рено Клио, с който този джентълмен участва от началото на сезона.

Старозагорската гонка, която е едно от най-посещаваните автомобилни трасета у нас, е последния уикенд на месеца на традиционното място - пътния възел на изхода на града за Бургас.

...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев