• ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

  • ...ЗАЯВКИТЕ ЗА ЮБИЛЕЯ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ МИНАХА 40,  28 ПИЛОТИ РЕГИСТРИРАНИ ЗА НАЦИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО...

  • ...ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ НА ПЛАНИНСКО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: ИЛИ 45 АВТОМОБИЛА, ИЛИ 48 С ЧАКАНИТЕ ТРИМА МАКЕНОДСКИ ПИЛОТИ...

Национални

Екипът Илиев/Стойчев с първи шейкдаун на Гоце Делчев!

Вторник, 07 Май 2019 | Гоце Делчев, RallyXpress
Екипът Илиев/Стойчев с първи шейкдаун на Гоце Делчев!

НОВОСЪЗДАДЕНИЯТ екипаж на осемкратния национален шампион на България в ралитата Димитър Илиев и олимпийският шампион в плувния маратон и световен рекордьор Петър Стойчев (на снимката), ще бъдат още една от атракциите на планинско Гоце Делчев тази неделя. Това обяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт основателят на състезанието Румен Дунев. „Както те двамата, ката и още поканени рали-пилоти, ще могат да се пробват свободно по 4400-мтровото трасе, да направят своеобразен шейкдаун преди рали България“, допълни Дунев.

За зрителите ездата на екипажа Илиев/Стойчев вероятно ще...

Автомобилните пилоти лично отбелязват днес Гергьовден

Понеделник, 06 Май 2019 | София, RallyXpress
Автомобилните пилоти лично отбелязват днес Гергьовден

ДНЕС Е Гергьовден, Ден на храбростта и този ден като официален празник е бил обявен още от княз Батенберг. Но този ден спокойно може да се смята и за официален празник на автомобилните състезатели на страната. От всякъде пилотите си го заслужават: всички са от храбрец нагоре, а и всеки от тях поотделно страшно много иска и винаги е готов да бъде Победоносец. От години в бензиновите среди с основание се говори, че да се казваш Георги, това дава на автомобила „бонус“ мощност от „50 коня“, а шансовете за победоносност скачат с трета.

 Навигаторите, пилотите, механиците, шефовете и ангажираните със...

Зала София/БЧК: Мач нямаше, а в БФАС ще сменят управата

Сряда, 01 Май 2019 | София, RallyXpress
Зала София/БЧК: Мач нямаше, а в БФАС ще сменят управата

НИКАКВА ФАНТАЗИЯ не бе нужна, за да се предположи, че днес зала София на БЧК, вечното място за общи събрания на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) ще остане полупразна. Свиканият митинг на клубовете, обявен в крайно неподходящо време – в единственият работен ден между Великденските и Първомайските почивни дни – беше първата индикация, че тази сбирка ще е най-малобройната за цялата история на подобни събирания изобщо в историята на федерацията.

Митингът започна с предвиденото още от обявата в Държавен вестник едночасово отлагане заради липса на кворум - 17 регистрирани АСК в...

Как автомобилната федерация ще процедира с лицензиите?

Вторник, 23 Април 2019 | София, RallyXpress
Как автомобилната федерация ще процедира с лицензиите?

София, 23 април (БТА) - До Автомобилната федерация на България (АФБ) е достигнало
съобщение на БФАС, в което същата уверява организаторите на състезания в страната, че състезанията от календара на отговарялата за спорта у нас до отнемането на лиценза ѝ на 19 април организация, ще бъдат проведени в предварително обявените срокове до 21 октомври. В АФБ приемат с благодарност това съобщение на бившите си колеги. То е напълно отговоря на възприетата и вече декларирана от АФБ политика на приемственост в спорта.
       
„Необходими са обаче и следните разяснения", заяви председателят на АФБ Камен...

Автомобилната Федерация на България с официален лиценз

Петък, 19 Април 2019 | София, RallyXpress
Автомобилната Федерация на България с официален лиценз

СЪЗДАДЕНАТА и регистрираната от Камен Михайлов в края на миналата година Автомобилна федерация на България (АФБ) от днес официално притежава лиценза, издаден от Министерството на Младежта и Спорт. Това дава правото на АФБ да изпълнява, освен международната спортна дейност, така и да е оторизираната федерация, отговорна за провеждането и контрола на автомобилните надпревари на цялата територия на Република България. Това се разбира от съобщението на Пресцентъра на Министерство на Младежта и Спорта, публикувано днес на официалния портал на ведомството.

:: Оригиналното съобщение
на ММС...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев