• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Национални

За една минута да замълчим и да се сетим за бате Жоро…

Четвъртък, 29 Ноември 2018 | София, RallyXpress
За една минута да замълчим и да се сетим за бате Жоро…

ТОНЧО ПРЕДИ четири години, на 1 декември 2014 г., най-дългогодишният президент на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) Георги Янакиев загуби най-важната си битка. Той не успя да се пребори с коварната болест и два спорта – мотоциклетният и автомобилният, останаха без най-значимата и емблематична личност, която в продължение на близо 5 десетилетия бе в основата на големите български бензинови победи. Но още три години по-рано, специално автомобилния спорт, вече не беше същият, след като Жоро направи стъпка в страни от управлението, начело на което беше не пълни 32 години.

Днес е често...

На Дървото: студ-мъгла-скреж Два сезона сменят екипажите

Петък, 16 Ноември 2018 | Сливен, RallyXpress
На Дървото: студ-мъгла-скреж Два сезона сменят екипажите

ТЪКМО ДВА СЕЗОНА ще сменят днес и утре по време на опознаването 39-те екипажа, които ще започнат подготовката си за финалния рали спринт от шампионата на България. В Сливен си е късна есен, допълнена от характерният силен местен студовей, като температурите са с градус-два по-ниски от тези, показани на сайта www.sinoptik.bg. Качвайки се по трасето на Българка ситуацията продължава да е ноемврийска, но в началото на Карандила и на Дървото си е ранна зима: сухо, после влажно, след това заскрежено.

Колкото до митичната автомобилна точка – там мъглата днес в 10:33 ч. е била млечна.

Това показват двете снимки,...

Манолов, Господинова влизат, да се готвят Христов и Игнатов

Вторник, 13 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Манолов, Господинова влизат, да се готвят Христов и Игнатов

КАКТО СА ТРЪГНАЛИ нещата със задълбаващата се криза при навигаторите (виж коментара  ТУК), най-късно до средата на идните две първенства по рали и рали спринт, поне на още двама ветерани ще се наложи да свалят килограми, за да влязат в спортните си гащеризони. Междувременно, след като във Вида върналият се в спорта шампион в RС5 за 2015 г. Влади Сиврийски имаше за гост-навигатор Светлан Радев, сега дупнишкият пилот подкара седмината си партньори в обратен на реда от преди три години.

В Сливен тази събота и неделя до него садя Румен Манолов-Вуйчето (на снимката), благодарение на чиито знания рали...

Фактите срещу неверните твърдения за рали България

Петък, 26 Октомври 2018 | от Камен Михайлов/София
Фактите срещу неверните твърдения за рали България

ТАЗИ ПОРЕДИЦА от неверни твърдения бяха изложени пред представителите на столичните медии по време на специална пресконференция, дадена от председателят на УС на БФАС Владимир Илиев и директорът на рали България 2018 г. Александър Ковачев в Пресклуб България на 8 октомври.

Изложеното по-долу цели да представи на вашето внимание факти и доказателства в тяхна подкрепа, които да ви помогнат сами да прецените и решите дали определени лица целят да манипулират общественото мнение и да създадат във вас невярна представа за ситуацията около Рали България 2018 г. и това с една-единствена цел – да...

1087 дни след последния старт Боби Григоров иска завръщане

Вторник, 23 Октомври 2018 | Русе, RallyXpress
1087 дни след последния старт Боби Григоров иска завръщане

КОЛАТА Е „ТОПКА“, пуснал съм заявка до организаторите, но не е сигурно дали ще карам във видинския спринт само по една-единствена причина – нямам навигатор!“, каза днес за портала с новините в българския автомобилен спорт Боби Григоров (на снимката).

Видинчанинът, който от три години е русенски зет, планира да направи завръщането си в спорта след дълга пауза от почти 36 месеца, когато за последно участва в рали Стари столици 2015 г.

„На кого не звънях да бъде навигатор – няма и няма!“ – категоричен е един от най-бързите рали-пилоти и талантите, загубил точно 1186 дни от кариерата си във ...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев