• ...НОВА, НЕВИЖДАНА БЕГАЧКА ЗА ПЛАНИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО КАРАТ В ГАБРОВО ОТ ИСПАНИЯ СТЕФАН СТОЕВ И НЕГОВИЯ ЕКИП...

  • ...ГЕРМАНСКИ ИНСТРУКТОР И БЪЛГАРСКИ ПИЛОТ-ДЖЕНТЪЛМЕН НА ДВА ПЪТИ ЧУПЯТ РЕКОРДА НА СЕРЕС...

  • ...ПО КАЗУСА "ДАТИТЕ" МОТОРСПОРТ АКАДЕМИЯ ДАВА ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ НА ПРОБЛЕМА ЗА СЛИВЕНСКОТО РАЛИ...

Национални

Моторспорт Академия вади хронология на казуса "дати"

Петък, 09 Март 2018 | София, RallyXpress
Моторспорт Академия вади хронология на казуса

ДНЕС НА електронната поща на сайта с новините в българския автомобилен спорт се получи писмо, изпратено от Георги Гвоздейков. Мениджърът на едномарковия шампионат Хюндай Рейсинг Трофи и мениджър на Моторспорт Академия, изляга своите аргументи, както и хронологията на по казуса с датите на рали Сливен. Текстът на мейла от Георги Гвоздейков е публикуван без каквито и да е редакции. Отделно към него са приложени и факсимилетата от кореспонденцията с координатора на FIA ERT-Балканска зона г-н Адиз Атабей (виж по-долу).

Всяко от факсимилетата е придружено с българския превод на текста, който е в...

Последно! ФБ и домакините: БЕЗ РАЛИ СПРИНТ В САМОКОВ

Понеделник, 05 Февруари 2018 | София, RallyXpress
Последно! ФБ и домакините: БЕЗ РАЛИ СПРИНТ В САМОКОВ

ОТКРИТОТО самоковско спринтово състезание се закрива и причината за това е малкия брой на заявените участници. „Имам само 6 заявки, а тук е топло… Няма смисъл да рискуваме… и не си заслужават половинчатите работи… А и това, че са малко заявките и няма сняг кара тези, които са се заявили да откажат състезанието“, каза преди минути за RallyXpress Чавдар Здравков, който е организатор на първото състезание от сезона, потвърждавайки по този начин появилата се във фейсбук информация от общината в Самоков.

Публикацията в социалната мрежа се появи само 12 мин, след последната публикация на сайта с...

Свикват общо събрание, за дата и час умуват в четвъртък

Сряда, 31 Януари 2018 | София, RallyXpress
Свикват общо събрание, за дата и час умуват в четвъртък

УТРЕ В ОФИСА на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) управата на спорта ще се събере за трети пореден път през последните 13 дни. Този път въпросът, който ще се обсъжда и трябва евентуално да получи своето решение не дали и при какъв дневен ред, а на коя дата и в колко часа да бъде направена сбирката на клубовете.

Това ще бъде възможно утре, след като на 19 януари бурното и – от приличие да го наречем високогласно - събиране на УС приключи, без да има дори и идея за диалог между двата лагера в разделена управата по повод дневен ред, процедури, както и мотиви за свикването на автомобилния...

Варненският клуб Флат-аут отпразнува първи рожден ден

Вторник, 23 Януари 2018 | Варна, Флат-аут прес-релийз
Варненският клуб Флат-аут отпразнува първи рожден ден

С изискано тържество за отбора, близки, приятели и партньори, варненският автомобилен спортен клуб Флат-аут отбеляза една година от основаването си в края на седмицата. В заведение, буквално над морските вълни, най-младият пилот на клуба  - Ясен Обретенов, презентира отбора. Гостите на събитието – председателят на постоянната комисия за Младежки дейности и спорт към община Варна – г-н Мартин Байчев, директорът на Дирекция Спорт към Община Варна – г-н Кристиан Димитров, членовете на УС на БФАС – господата Слави Славов и Христо Стоилов.

Съмишленици, спонсори и близки, се запознаха с идеята за...

Влъчков: четири респектиращи постижения само за един сезон

Понеделник, 15 Януари 2018 | София, RallyXpress
Влъчков: четири респектиращи постижения само за един сезон

ДРУКРАТНИЯТ шампион на България с пистовите състезания на Серия Туринг и клас НС3 Иван Влъчков (на снимката) стана притежател на четири респектиращи постижения само в рамките на две първенства от календара на БФАС. Миналата година хлапето набързо завърши дебютният си сезон с двете титли  - 7 старта, 7 полпозишъна и 11 победи (системата до 2016 г. предвиждаше два старта на кръг), допълвайки ги през 2017 г. с 5+5 пола и победи. Ако изключим възрастта, на която Ванката се окичи с титлите, назад във времето може и да се намери български пилот, който има такова постижение.

Няма да обсъждаме неговия принос към...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев