• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Рали клуб Варна прави първа сверка на морските амбиции

Сряда, 24 Февруари 2016 | Варна, RallyXpress
Рали клуб Варна прави първа сверка на морските амбиции

ЧЕТВЪРТЪК, 25 февруари интересен предсезонен ден за автомобилния спорт, особено за варненската част от автомобилната гилдия. За първи път пилотите от морската столица на страната ще се съберат на едно място и ще разкрият (естествено не всички) детайли от спорната си програма за предстоящият автомобилен сезон. Срещата е организирана от Орлин Пенев и варненския клуб Нептун Моторспорт, а събирането на най-добрите автомобилисти от града – мининга е в заведението Плейграунд на МОЛ Варна от 11 ч. - ще е под наименованието Рали Клуб Варна.

„Намерението ни е пред местните журналисти и представителите на средствата за масова информация варненските състезатели не само да разкажат за тазгодишната програма, но също така и да обсъдят някои от проблемите на автомобилния спорт в града и в национален мащаб“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт инициатора на Рали Клуб Варна Орлин Пенев.

Той не уточни дали това ще се превърне в ежегодно събиране на варненските пилоти или подобни сбирки ще бъдат регулярни срещи на състезателите и журналистите.

Според Пенев участието си в импровизираният морски бензинов клуб са потвърдили Янаки Янакиев, Йордан Атанасов, Росен Русев, Боян Безус, Николай Ковачев, Николай Гочев, както и пресаташето на тройният европейски вицешампион за 2014 г. в евросериите и в GT4 Павел Лефтеров.

Рали клуб Варна прави първа сверка на морските амбиции

снимка: интернет
АКО ИМ ОСТАНЕ ВРЕМЕ, А ИМАТ И ЖЕЛАНИЕ… При възможностите, които предлага заведението Плеграунд на МОЛ Варна, нищо чудно в края на срещата с медиите участниците да се пробват „кой е по- по- най-“ на детските автомобилни и мотоциклетни и автомобилни симулатори…

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев