• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

500 думи

С края на рилското заточение, за варненци започва трудното

Сряда, 25 Май 2016 | Варна, RallyXpress
С края на рилското заточение, за варненци започва трудното

НЯМА НАЧИН в морската столица да не са доволни, че с края на рилското заточение на най-популярното българско рали, стартът се връща към своите корени и във Варна ще се почувства като у дома си. Такова е и самочувствието на неговите организатори, които обаче със сигурност знаят и това, че нищо няма да е същото както до 2002 г. Не само заради изцяло променения формат на бившето Златни или заради това, че класическите етапи в Шумен и край Сливен бяха изключени от неговата схема. Причината, без да го коментират, си знаят в дирекцията на рали България.

Но дали Слави Славов и екипът му разбират, че...

Обидното е за хората в спорт като автомобилизма

Събота, 11 Април 2015 | Драго Петров, гр. Суворово
Обидното е за хората в спорт като автомобилизма

НАПОСЛЕДЪК все по-често започва да ме преследва мисълта, че почитателите на автомобилния спорт в България май са поразени от бацила на футболните „запалянковци“. Чета коментари във форумите, чета и коментарите за събитията, за които пише RallyXpress и не мога да повярвам, че могат да бъдат казани такива слова.
 
Дори се стряскам – не започват ли привържениците на автомобилният спорт да се доближават до футболните агитки и колко остава да се появят летящите камъни, димките и побоищата, както по стадионите?

Не мога да си обясня тези епитети, откровената простащина, хулите и нападките на хора, които...

Автобои Неделчев