• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Петият от шампионите още през този уикенд?

Петък, 21 Септември 2018 | София, RallyXpress
Петият от шампионите още през този уикенд?

ПОБЕДИТЕЛЯТ в петия от регионалните шампионати на ФИА може да стане известен още през този уикенд. Четирима други първенци станаха вече известни – Манвир Бариан (Африка), Юия Сумияма (Азия и Пасифика), Густаво Саба (Зона Кодазур) и Рикардо Тривино (Накам). Сега се чака резултатът в петата и последна серия от регионалните надпревари - Европейското първенство, където този уикенд стартира предпоследният кръг за еврошампионата е Полша, второто по „старост“ рали в света – Райд Полски.

Вторият в класирането на пилотите - португалецът Бруно Магалаеш не е регистриран за Полша и заявявайки, че не очаква да се регистрира в последния кръг – рали Лиепая.

За пилотите се зачитат най-много шест от осем резултата, оставяйки за лидера Алексей Лукянюк (на снимката)  шанса да задържи титлата с финала в Полша.

Бруно Магалаеш: „За да съм честен той [Алексей Лукянюк] е справедлив победител, защото през цялата година показва, че той е най-бързият, понякога дори прекалено бърз и прави някои грешки, но мога да разбера неговата позиция. Бърз и има свой собствен неподражаем ритъм, дори понякога му е трудно да направи една крачка нагоре.“

Единственото регионалната регионална надпревара, която остава след финала на европейското, е финала на сериите в Близкия Изток, в която начело за поредна година е Насер Ал Атиях. До края на шампионата остават два кръга, които са съответно в първия и третия уикенд през ноември.

Петият от шампионите още през този уикенд?

снимка: ewrc.com
ШАМПИОН В КРАЯ НА УИКЕНДА… Сергей Лукянюк може да затвори първата петица от шест от първенци в регионалните шампионати на планетата.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев