• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

Писта

Влъчков/Маршавелов в битка за победата на Словакия Ринг

Петък, 17 Август 2018 | София, Прес-служба на Иван Влъчков
Влъчков/Маршавелов в битка за победата на Словакия Ринг

ШАМПИОНЪТ на България на Затворен маршрут в клас Туринг за последните 2 години Иван Влъчков (на снимката) ще участва в 4-ия кръг от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Словакия Ринг идния уикенд.

И този сезон Влъчков отново се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1 GT4. В този кръг партньор за първи път ще му бъде Константин Маршавелов, който е шампион на писта в серия Макси. За Маршавелов това е първо участие в състезание на такова високо ниво.

В първия кръг в Чехия Иван спечели и двете състезания в своята категория на аматьорите. Във втория в...

Влъчков и Маршавелов ще са тандем за два старта в GT4 CEC

Вторник, 24 Юли 2018 | София/Пловдив/Русе, RallyXpress
Влъчков и Маршавелов ще са тандем за два старта в GT4 CEC

ТОЗИ ПЪТ се събраха в буквалния смисъл на думата – в двата последни кръга от Купата на GT-4 за Централна Европа шампионите на България от пистовите първенства през последните три години – Иван Влъчков (Туринг, Дамасцена Алба) и Константин Маршавелов (Макси, КА2 Рейсинг Тим, на снимката горе) ще бъдат тандем в русенският болид SIN R1 GT-4. Допреди този сезон, комбината Влъчков&Маршавелов донесе две отборни титли на пловдивския клуб, а сега – първо на 18 август на Словакия Ринг, а след това на 6 октомври на Зантвоорт (Хол), двамата ще борят конкуренцията в категорията на аматьорите.

Преди това обаче...

От Швейцария Петков обмисля да се пробва НАСКАР в Щатите

Неделя, 22 Юли 2018 | София, RallyXpress
От Швейцария Петков обмисля да се пробва НАСКАР в Щатите

ЖИВЕЩИЯТ и работещ в Швейцария български пилот Мирослав Петков (на снимката), за когото през последните три-четири години няма европейска дисциплина на писта, в която той да не се е пробвал с тестове или участия, сериозно е хвърлил око на американските серии НАСКАР. „Имам предложение през зимните месеци да карам в долните дивизии на НАСКАР във Флорида“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. Предложението е страшно примамливо и Миро няма начин да го подмине с лека лъка. „Причината е, че дори и в по-ниските дивизии в Америка има приличен награден фонд.“

Дали това...

Стан Добрев с победа и приз от DMV и Дънлоп 60 на Монца

Вторник, 03 Юли 2018 | София, RallyXpress
Стан Добрев с победа и приз от DMV и Дънлоп 60 на Монца

БЪЛГАРСКИЯТ пилот Станислав (Стан) Добрев (на снимката), който ат тази година дебютира в германските серии на Гранд Туризмо Туринг Кар Къп завърши третото си поредно участие в надпреварите с победа и приз в категорията на професионалисти и аматьори (Pro-Am) на пистата Монца.

„При това в състезанието на DMV (там Добрев кара с партньора си) направих глупава грешка, която ми костваше близо 30-40 секунди от времето“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт перничанинът. В сериите той стартира под флага на Шутц-Моторспорт и кара Мерцедес AMG GT3.

В двете квалификациите за състезанията...

Иван Влъчков спечели втория старт на Нюрбургринг в GT4

Неделя, 01 Юли 2018 | Нюрбургринг, Прес съобщение
Иван Влъчков спечели втория старт на Нюрбургринг в GT4

ИВАН ВЛЪЧКОВ (на снимката) спечели второто състезание в своя клас (аматьори, Аm) от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Нюрбургринг в Германия. Този сезон Влъчков отново се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1. Вчера Иван завърши 3-и, но днес спечели убедително в категорията на аматьорите. Във второто състезание на съкратения вариант на Нюрбургринг Иван стартира втори от всички и първи в своя клас. Той запази тази позиция след старта, а след това стратегически пропусна Ръдест от класа на професионалистите (Pro-Am).

В следващите обиколки...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев