• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Планинско

ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА

Сряда, 21 Юни 2006 | .
ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА
pПРАКТИЧЕСКИ автомобилът в момента е пръснат и се прави ремонт, но сме сигурни, че ще успеем да го съберем за събота и да стартираме в Габрово”, заяви за RallyXpress днес след обед по телефона пилотът на Етър Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката).

Механиците на Петков, който отпадна в първия ден на рали Стари столици през миналия уикенд, правят ремонта, за да подготвят Пежо-то за старта на рали България в началото на следващата седмица.

“На практика механиците правят всичко възможно, за да бъдем на старта на Узана. Дано да стане, защото искаме да проверим какво сме постигнали и дали има нещо, което...

АТАНАС БОЖИЛОВ: ГОТОВИ СМЕ, ИМА МАЛКО РАБОТА ПО СЪЕДИНИТЕЛЯ

Сряда, 21 Юни 2006 |
АТАНАС БОЖИЛОВ: ГОТОВИ СМЕ, ИМА МАЛКО РАБОТА ПО СЪЕДИНИТЕЛЯ

ГАБРОВСКИЯТ пилот на АРА Моторспорт Атанас Божилов за първи път ще стартира пред домашна публика и това кара дебютиралият през април в първия кръг от планинските надпрерави в Благоевград състезател грижливо да се готви за старта на Узана.

“Почти сме готови, има малко работа по съединителя, но утре ще сме приключили”, заявява Божилов. По време на пистовото състезание в Кюстендил, където той водеше продължение на епичната битка с другия пилот на Хонда Сивик Тайп R – бургазлията Стоян Апостолов и водеше в надпреварата на N3, Божилов получи повреда и трябваше да се задоволи с второто място.

В...

СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА ВТОРА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

Сряда, 21 Юни 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА ВТОРА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

ПИЛОТЪТ Стефан Стоев (на снимката) се готви да вземе втората поредна победа в клас Х2 по време на предстоящия старт от планинското първенство край Габрово. Това ще е третото поредно състезание, което Стоев ще кара с новия си автомобил Форд Фиеста, напълно обновен от механиците на АРА Моторспорт.

“Плановете ни предвиждаха за Узана да монтирам шпер за Фиеста-та и къс диференциал - обясни за RallyXpress пилотът. – Оказа се, че няма да можем да сложим късият диференциал, ще останем с този, който е 4.4, а не 5.0.”

До този момент от два старта (пистите край Калояново и край Кюстендил) Стефан Стоев има едно...

ПИЛОТИТЕ НА АРА МОТОРСПОРТ СЕ ОКЗАХА ОТ СТАРТА НА ВОДНО

Сряда, 10 Май 2006 |
 RallyXpress

ДВАМА ОТ ПИЛОТИТЕ – Атанас Божилов (на снимката) и Стефан Стоев от габровския тим АРА Моторспорт няма да стартират във второто състезание от календара на националното първенство по планински изкачвания тази събота и неделя край Скопие. Това сайтът RallyeXpress научи от самият Божилов днес по обед.

- Наистина е неоправдано от финансово гледна точка участието ни в Македония – каза Божилов. – Само за пътят и бензина 1500 лв. не биха ни стигнали. В един момент у мен заговори бизнесменът, а освен това е вярно и твърдението, че при четири екипажа да се похарчат толкова пари само за половината от точките,...

«  199 200 201 202 203 204 
Автобои Неделчев