• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

Новините

Подиум за Георги Дончев, пак с проблеми на Нюрбургринг

Сряда, 25 Юли 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
Подиум за Георги Дончев, пак с проблеми на Нюрбургринг

Пети и шести кръг на Порше Спортс Къп  продължиха серията от трудни стартове за Георги Дончев (на снимката). Българският пилот успя да завоюва едно трето място в петия старт от сериите, но освен този подиум, уикендът ще бъде запомнен с прилична доза малшанс и тежък дебют за новото купе, което за първи път стъпи на пистата след сериозните поражения на австрийската писта Ред Бул Ринг през миналия месец.

След седмици усилена работа по възстановяването на колата, първият състезателен уикенд с нея изобщо не премина безпроблемно.

Напрегната квалификация, изпълнена с трафик, съсипа всички обиколки...

Телийски дублира победата от 2016, той е четвърти първенец

Неделя, 15 Юли 2018 | София, RallyXpress
Телийски дублира победата от 2016, той е четвърти първенец

ШАМПИОНЪТ в генералното класиране и в клас НС2 Юлиян Телийски (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1) днес спечели първата си победа за новия сезон, ставайки по този начин четвъртият различен пилот от началото на шампионата, който е победител в кръг от надпреварата.

Телийски винаги е недолюбвал трасето край горна Оряховица, твърдейки, че то е много хлъзгаво и крайно неподходящо както за качествата на неговото Мицубиши Лансър, така и за стила на каране на самия пилот.

Въпреки това шампионът на софийския Дунев Рейсинг Тим не само взе състезанието, но направи това и с нов рекорд на трасето,...

Юли Телийски с двудневен скоростен тест на Дракон-а

Неделя, 24 Юни 2018 | София, RallyXpress
Юли Телийски с двудневен скоростен тест на Дракон-а

ДЕЙСТВАЩИЯТ шампион в планинските състезания Юли Телийски (на снимката) направи скоростен двудневен тест на писта Дракон-а край Калояново, като съботата и неделята бяха посветени на финалната подготовка на пилота и неговия екип за предстоящия четвърти старт от шампионата тази година. „Предвиждахме само един ден (съботата – бел. ред.) за това, но поради различни причини и ангажираност на екипа в предишните дни, се наложи да се върнем в София и днес отново да пътуваме до Калояново“, обясни пилотът в разговор с RallyXpress.

С ангажиментите около автомобила на шампиона, който да бъде представен на...

Триумфално завръщане на Каменов: първи старт с победа

Понеделник, 11 Юни 2018 | Сливен, RallyXpress
Триумфално завръщане на Каменов: първи старт с победа

ЗАВРЪЩАНЕТО на бившият трикратен национален шампион в планинските изкачвания Любен Каменов (Каменов Рали Тим, Мицубиши Лансър Ево 9, на снимката) бе отбелязано по триумфален начин от половината панагюрска фен-група в местността Абламово днес, след като пилотът на Каменов Рали Тим спечели третия кръг от шампионата още с подновяването на участията си в България тази година.

Каменов спечели сливенската Българка с една победа (втори манш), но и с две корекции на рекордните си постижения, като след второто новият рекорд на трасето, който от АСК Булсим ще се наложи да изпишат на старта вече е 2:30.44...

В събота: Каменов - Телийски 2:1 победа в квалификациите

Събота, 09 Юни 2018 | Сливен, RallyXpress
В събота: Каменов - Телийски 2:1 победа в квалификациите

ЗАВРЪЩАНЕТО на трикратният национален шампион в планинските изкачвания Любен Каменов (Каменов Рали Тим, Мицубиши Лансър Ево 8, на снимката), както и действащият шампион Юли Телийски (Дунев Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9), както записването на Илия Царски (Автоцар, Мицубиши Лансър Ево 9), заедно с лидера в шампионата до момента – инж. Христо Манолов (БАМС) – всички те с модификации на Мицубиши Лансър, бе достатъчно интригуващ афиш за планинско Българка.

Не изпускайте от сметките Стефан Стоев (АРА Моторспорт, Силвър Кар EF-10) и сега погледнете резултатите от съботните квалификации, за да разберете,...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев