• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Рали

Управляващите БФАС с писмо до премиера Борисов, ММС и БОК

Сряда, 13 Февруари 2019 | София, RallyXpress
  •  
  • обновена
Управляващите БФАС с писмо до премиера Борисов, ММС и БОК

ЧЕТИРИ ДНИ след специално свиканата в Стара Загора от Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) общонационална сбирка на клубовете за консолидиране около спорта и неговото спасяване, днес петима от общо 8-те реално управляващи федерацията членове на УС свикаха и специална пресконференция.

В нея т.1 – представянето на сезон 2019 г., която бе повече увертюра към втория пункт – да се изложи „неприятната ситуация, около отнемането на нашия лиценз от СБА.“ За присъствалите в парк-хотел Стара Загора тази събота – изненади в изложенията нямаше.

За познаващите автомобилния спорт, предвид...

Царски разпраща дълго писмо до 97 БГ-автомобилни клубове

Вторник, 12 Февруари 2019 | София, RallyXpress
Царски разпраща дълго писмо до 97 БГ-автомобилни клубове

МЕЖДУ ДЕСЕТ и петнадесет електронни писма от различни клубове в страната се появиха днес в пощенската кутия на сайта с новините в българския автомобилен спорт, препращайки едно и също писмо, което Илия Царски (на снимката) е разпространил. От списъка на адресатите  се вижда, че мултишампионът от Панагюрище е изпратил писмото от 5 страници до 97 регистрирани автомобилни клубове в страната.

„Предстои да свикам специална пресконференция по този повод в близките дни – каза за сайта RallyXpress Царски. – Писмото е за да бъдат информирани клубовете, а на пресконференцията – широката общественост....

7 линка за излъченената от сайта национална среща

Неделя, 10 Февруари 2019 | София, RallyXpress
7 линка за излъченената от сайта национална среща

ВРЕЧА, в продължение на повече от 4 часа, от конферентната зала Тервел на Парк хотел Стара Загора, сайтът за новините в българския автомобилен спорт RallyXpress за пореден път се опита да направи максимално много от хората на автомобилното ни общество, съпричастни на събитие, което е важно в създалата се в последни два месеца обстановка в спорта. Това беше националната среща, организирана от БФАС (виж ТУК). Старозагорският митинг бе воден от Иван Шопов, а заедно с него актуалната ситуация в спорта бе разяснена от други двама члена на УС Николай Златков и Александър Ковачев (на снимката).

Разбира се,...

Започва националната среща на БФАС в Стара Загора

Събота, 09 Февруари 2019 | Стара Загора, RallyXpress
Започва националната среща на БФАС в Стара Загора

С ТОЛЕРАНС от 10 минути, за да се попълни конферентната зала на парк-хотел Стара Загора, тук започва срещата на националните автомобилни клубове, членовете на БФАС и милеещите за българския автомобилен спорт представители от цялата страна.

На този линк можете да следите развоя на срещата

https://youtu.be/bccfU1LqnwU

Стара Загора ли е град, където тушират автомобилни драми?

Петък, 08 Февруари 2019 | София, RallyXpress
Стара Загора ли е град, където тушират автомобилни драми?

ИЗГЛЕЖДА обявената от офиса на БФАС по-рано през тази седмица национална среща (виж ТУК) неслучайно е определена да бъде в старозагорския парк-хотел, носещ името на града.

Връщайки лентата със събитията назад, RallyXpress откри два други случая, при които Зарата или е била вече център на подобно събиран, или непосредствено след сериозни проблеми, които са били дискутирани на широка основа, се е провеждало местното пистово състезание, което дълги години остава еталон за организация и интерес от публиката.

През ноември 2013 г. наболелите въпроси около това какъв тип гуми и дали от една и съща марка,...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев