• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Небивала рекламна кампания предхожда писта Стара Загора

Четвъртък, 14 Септември 2017 | Стара Загора, RallyXpress
Небивала рекламна кампания предхожда писта Стара Загора

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА за 14-годишната история на писа Стара Загора рекламна кампания предхожда петия старт от шампионата на затворен маршрут (30 септември/1 октомври). Докато всичко около четвъртото състезание от календара – юбилейната писта Велико Търново продължава да е пакетирано с пълна несигурност, неяснота и всевъзможни варианти, в Стара Загора – почти дословно – работят не като за поредния старт заралийското трасе, а като за финал на шампионата. 18 дни преди старта, в града има толкова пана, транспаранти и четири билборда, колкото у нас не бяха направени дори и за световния кръг по рали в Боровец през 2010 г.

„Честно казано не сме смятали рекламната площ като цяло – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът на състезанието Илия Бояджиев.

„Наистина са много, само в града, освен четирите билборда, всеки от 12 кв. м, има и специално пано, поставено пред Община Стара Загора, както и 12-метрови транспаранти.“

Бояджиев, който е от поколение пилоти „старило-патило“, знае добре, че каквото и да се направи по състезанието, а също, че ако то не се види и за него не се знае, работата не е свършена дори и наполовина.

Всъщност от появяването си в календара на пистовото първенство, старозагорското трасе винаги е дължало най-високото равнище, а и именно в състезанията на този пътен възел за записани последните по време рекордни посещения на публиката.

Небивала рекламна кампания предхожда писта Стара Загора

снимки: организатори на писта стара загора
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЗАДАЧИТЕ… Оперативното „каре“ (отляво надясно) Главният секретар на състезанието Албена Стоянова, заместник-председателят на организационния комитет адвокат Ганчо Баев, директорът на писта Стара Загора Илия Бояджиев и неговият заместник Георги Георгиев по времето на първото работно събиране край трасето на писта Стара Загора.Обяснението, че града е силно подхранен с бензинови емоции е едното, другото е, че на писта Стара Загора винаги и всичко е било правено по най-високите стандарти.

Сайтът за новините в българския автомобилен спорт следи внимателно работата на заралии, за да отбележи факта, че реалната подготовка за Стара Загора 2017 започна още преди средата на юни.

Приблизително месец и половина по-късно екипът на АСК Стара Загора ефективно е приключил с „хартиената“ организация, а с педантичността на настъпващо военно формирование, от средата на август екипът на Бояджиев завършва нещата по автомобилната пропаганда: листовките, флаерите, рекламата и ангажираността на максимален брой институции и хора от града.

2017 STZ Bilbord 001

2017 STZ Obshtina 001

2017 STZ Transp 001

снимки: организатори на писта стара загора
НИКАКЪВ НАЧИН ДА БЪДЕ ПРОПУСНАТО… Така широко разгласено, автомобилното събитие в Стара Загора може тази година да счупи поредния си рекорд на зрителски интерес. (горе) – един от четирите билборда, които канят публиката от три дни насам; (в средата) Специалното пано за писта Стара Загора, монтирано пред общината на града; (долу) единият от двата 12-метрови транспаранти, опънати на надлеза на булевардите. Патриарх Евтимий и Славянски.

„Имаше забележки около някои от мантинелите, които бяха увредени, но това като проблем е решено –допълва Бояджиев. – Седем дни преди старта ще ликвидираме две точки, които са проблеми. Едната е малък скок на спускането за шосето с Хасково, а другата – при излизането към Метро. И двете места ще бъдат изравнени и асфалтирани наново. Останалото – миенето и почистването на трасето – непосредствено преди старта.“

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев