• ...СКАНДАЛ НА ФИНАЛА НА ПЛАНИНСКОТО: ОСОГОВО 2021 Г. ПРЕКРАТЕНО СЛЕД МАНШ 1, СЛЕДВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ...

  • ...ПРЕДИ ФИНАЛА НА ОСОГОВО: КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА ШЕСТ ОТ ДЕСЕТТЕ ТИТЛИ В ПЛАНИНСКОТО...

     

  • ...ИЗВЕСТЕН Е СПИСЪКЪТ СЪС ЗАЯВКИ ЗА ФИНАЛА В ОСОГОВО 2021, 48 АВТОМОБИЛА СЕ СЪБИРАТ НАД КЮСТЕНДИЛ...

Рекордна конкуренция за шампиона Иван Влъчков

Петък, 01 Октомври 2021 | от Асен Стоянов, София
Рекордна конкуренция за шампиона Иван Влъчков

ДЕТАЙЛИ И РЕЗУЛТАТИ
ЗА ПИСТОВИЯ УИКЕНД
НА ЗАРАЛИИ В МРЕЖАТА

2016 Time Keeping
РЕЗУЛТАТИТЕ от квалификациите и състезанието може да видите ТУК

ВСИЧКИ подробности около старозагорското състезание, може да се прочетат в Допълнителния регламент на надпреварата – ТУК

РЕКОРДНО ГОЛЯМА конкуренция ще очаква Иван Влъчков (на снимката) в серия Туринг на Писта Стара Загора, където ще се проведе 4-ият кръг от шампионата на затворен маршрут и писта. За участие са се записали 18 пилоти, което е рекордна бройка в серията откакто Влъчков започна да се състезава през 2016 г.

Планираната за миналия месец възобновена пистова надпревара в София беше отложена, а традиционната гонка в Хасково – отказана, заради недопускане на състезанието от общината в града заради противоепидемичните мерки по-късно през този месец.

В първите два старта пилотът на АСК КA-2 Рейсинг Тим нямаше шанс и поради технически проблеми не завърши. Но в русенското състезание той спечели, а.

За да използва паузата в шампионата за 2021 г., Влъчков участва успешно на Писта Белград, която беше кръг от местния шампионат и 10-и старт от този на Централнo-Eвропейска зона (CEZ).

Сега в Стара Загора Иван го очаква силна конкуренция, срещу която софийският студент застава с досегашните си 5 победи на това трасе от 2016 г. насам.

Рекордна конкуренция за шампиона Иван Влъчков

снимка за rallyxpress: борко турудич/белград
СРЪБСКА ЗАГРЯВКА ЗА СТАРА ЗАГОРА… Със силното си представяне в сръбската столица, Иван Влъчков направи не само забележително участие зад граница, но и по възможно най-добрия начин не позволи „ръждясване“ в прекалено дългата пауза.


На линия са всички водещи топ-пилоти в серията. Сред тях са Димитър Кондев, Станислав Паришков, Стоил Неков, Стоян Апостолов, съекипника на Влъчков в КА2 Рейсинг Тим Кольо Карастоянов, Давид Будев, Кристиян Христов, Стоил Неков, както и председателят на АСК Стара Загора Илия Бояджиев.

„Ще бъде вълнуващо да се боря с толкова силни пилоти. Направихме добро състезание в Сърбия и се подготвих добре за Стара Загора, където трасето много ми допада, заяви Влъчков.“

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев