• ...СЕБАСТИЯН ЛЬОБ ВЪРНА ФОРД В СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ СЪС ЗАШЕМЕТЯВАЩА ПОБЕДА В МОНТЕ КАРЛО...

     

  • ...СЕБ ОЖИЕ СЕ ЗАВЪРНА НА ЧЕЛО НА КОЛОНАТА, ВОДИ НА СЕБ ЛЬОБ С КРЕХКИТЕ 21 СЕКУНДИ...

     

  • ...И ГРИЙНСМИТ СЕ РАЗПИСА КАТО ПОБЕДИТЕЛ В ЕТАП ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ, ЛЬОБ ПЪК ПРАВИ НОВ РЕКОРД...

     

Писта

В една година Ангелов на два пъти прави „отметки“

Неделя, 02 Януари 2022 | от Страшо Димов, RallyXpress
В една година Ангелов на два пъти прави „отметки“

…И НАЛИ, КАТО най-възрастният [победител] в рали България…“ – това често можеше да се чуе от двойният шампион в ралитата у нас за 2021 г. Мирослав Ангелов.

Пилотът на Мегапорт Рейсинг не го афишира особено, но и не пропуска да подчертае факта, че с първото място в България 2021 г. се е „разписал“ като най-старият победител в… най-старото  българско рали.

Дали наистина това е така?

Че и косата на Миро благородно побеля не само около слепоочията, това е лесно видимо. Но точно търновецът ли е пилотът, който е бил най-дърт на финала във Варна миналата година?

Справката, която RallyXpress направи,...

Малкият Боби е третият в екипажа Михайлова/Танев

Понеделник, 27 Декември 2021 | София, RallyXpress
Малкият Боби е третият в екипажа Михайлова/Танев

ПРЕДИ ДНИ, Дядо Мраз, познат у нас и като Дядо Коледа, притиснат от графика за подаръците около празничната нощ, набързо прелетя през родилното на Токуда, за да остави там третият член на семейния екипаж Румяна Михайлова и Пламен Танев (на снимката горе). Така навръх Коледа автомобилната фамилия се увеличи с дългият като таткото и усмихнат ката майката Борис. Човек трудно би могъл да си пожелае по-красив и по-желан подарък от това малко (само временно!) чудо

И като се знае, че от „радиата“ на дядото Таню Танев, през ко-пилота Пламен и рейс-контрола на мама Руми, всички се свързани с автомобилите,...

Мегапорт и Академията затвориха успешен сезон

Събота, 04 Декември 2021 | Твърдица, RallyXpress
Мегапорт и Академията затвориха успешен сезон

ТРОЙНИТЕ шампиони за завършилият рали-сезон Мирослав Ангелов и неговият навигатор Георги Гаджев и Мотоспрот Академията в Твърдица затвориха вчера надвечер край града успешният си сезон за 2021 с последен кратък тест на асфалт.

„Два часа преди да е завършила работната седмица излязох от офиса, за да отида на трасето край Твърдица и за последно с Жоро да направим малко километри за отминаващата година“, обяви пред сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът на Мегапорт Рейсинг и националният шампион в двете рали-дисциплини и носителят на Синия глобус в балканската надпревара на...

Двама са нови шампиони, само един е с „дубъл’20“

Неделя, 28 Ноември 2021 | от Стефан Илиев, Калояново
Двама са нови шампиони, само един е с „дубъл’20“

ПОСЛЕДНИТЕ четирима от пилотите, които претендираха за новите титли в завършилото първенство на затворен маршрут и писта, станаха известни днес на Дракон, недалеч от пловдивското село Калояново. Това са Пистарите Пламен Камбуров (Ел-Ви Ауто Рейсинг) в Серия Макси, Иван Влъчков (КА2 Рейсинг Тим) в Серия Туринг и Крум Крумов (Жико Моторспорт) в Серия Лада. Носителят на титлата При „спортистите“ това е Йордан Методиев (МБ Рейсинг), който си бе гарантирал дубъла на короната още преди писта Хасково, чийто домакин бе комплекса Дракон-а.

Победата в кралския клас отиде при Константин Маршавелов с...

Маршавелов иска победа във финала за годината

Петък, 26 Ноември 2021 | Пловдив, пресслужба на КА2 РТ
Маршавелов иска победа във финала за годината

ЧЕТИРИКРАТНИЯТ шампион в Серия Макси от последните години - пилотът КА2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Мицубиши Лансър Ево 10, НС1) е сред участниците в последния кръг от националния шампионат на затворен маршрут и писта.

Състезанието носи името Писта Хасково, но ще се проведе на трасето Дракон край пловдивското с. Калояново през този уикенд. Общия брой на заявени участници е 62-ма, а пилотите в серия макси ще бъдат 12, най-много участващи пилоти от началото на сезона в това първенство.

Константин Маршавелов се намира на трета позиция в генералното класиране на най-високия клас.

...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев