• ...НЕБИВАЛО! ЩАМПАТА В ШАМПИОНАТА Е НАРУШЕНА, 3 ОТ 4 СЕРИИ НЕ СЕ ВОДЯТ ОТ ОБИЧАЙНИТЕ ЛИДЕРИ...

  • ...БЕЗ ПРЕЦЕДЕНТ! НАЙ-ДОБРОТО СПРИНТОВО РАЛИ - ВИДА, ОТПАДА ОТ КАЛЕНДАРА НА ШАМПИОНАТА!...

  • ...СЪС ЗАВРЪЩАНЕТО НА РУСЕ В ШАМПИОНАТА: 48 АВТОМОБИЛА ДАВАТ ЗАЯКИ ЗА УЧАСТИЕ В ПИСТОВИЯ УИКЕНД...

     

Писта

Предвидими победители и нови лидери в сериите

Неделя, 25 Юли 2021 | София, RallyXpress
Предвидими победители и нови лидери в сериите

МАКАР РУСЕНСКИЯ кръг от първенството на затворен маршрут и писта да приключи с четирима предвидими победители в сериите Лада, Спорт, Туринг и Макси, шампионатът придобива нова интрига на половината на пътя до края на сезон 20-21.

Причината обаче не е в някаква рязка промяна в конкуренцията или в техниката, а защото както във всеки бензинов спорт поне 40 на сто от успехите зависят от настроението и капризите на Госпожа Фортуна.

Но след края на русенското състезание, в което предвидимо печалбите са за Крум Крумов (Жико Моторспорт, ВАЗ 2105), за Йордан Методиев (Дианел Рейсинг, Хонда Сивик), за върнали...

Двама шампиони с пол-а, Антов с пробив в Спорт-а

Събота, 24 Юли 2021 | София, RallyXpress
Двама шампиони с пол-а, Антов с пробив в Спорт-а

ДВАМА ОТ ЗАЩИТАВАЩИТЕ титлите си от миналия сезон в шампионата на затворен маршрут и писта, пилотите на пловдивския КА2 Рейсинг Тим  - Константин Маршавелов (Мицубиши Лансър Ево 10, серия Макси) и Иван Влъчков (Хонда Сивик, серия Туринг) започнаха русенския кръг от тазгодишния шампионат с най-добри времена от съботните сесии и утре ще поведат колоната в своите състезания.

Шесткратният шампион в тази серия, доминира през съботен ден, като първата квалификация, пловдивчанинът завъртя най-бързата си обиколка за 1:22.824мин.

Напълно логично при второто излизане подобри времето си с масивния аванс от...

Очаква се челен сблъсък на трите топ-тима в Русе

Вторник, 20 Юли 2021 | София, RallyXpress
Очаква се челен сблъсък на трите топ-тима в Русе

ЧЕТИРИДЕСЕТ и осем са заявените автомобили, които се очакват от организаторите от русенския АСК Хоби-кар този уикенд да стартират в третия кръг от шампионата за 2021 г. на затворен маршрут и писта. Оригиналният списък, който се актуализираше непрекъснато на новия сайт на организаторите – може да видите ТУК.


„Работата върви в обичайния ритъм за организацията на едно такова състезание – каза днес за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът на състезанието Пламен Панталеев (на снимката).

„Лично аз нямам представа колко близко до въобще до спорта е нашия кмет – г-н Пенчо...

Русенското трасе първото със свой собствен портал

Понеделник, 19 Юли 2021 | София, RallyXpress
Русенското трасе първото със свой собствен портал

БЕЗ ДА СЕ БРОИ сайтът на бургаския клуб Вромос, който покрива и нуждите на пистовото състезание в града от години, от дни и русенското състезание вече има своя първи официален електронен портал (виж ТУК).

Същото впрочем се отнася и за Дракон-а, където специализираният сайт изпълняваше ролята едновременно и на официалния портал на единственото специализирано у нас трасе, както и на информационната линия в дните, в които Христо Стоилов бе организатор на пистовата надпревара там.

Сега писта Русе се сдобива със своя интернет ресурс непосредствено преди третото състезание от шампионата на...

Попови местят фокуса си от Твърдица към Видин

Четвъртък, 15 Юли 2021 | Твърдица, RallyXpress
Попови местят фокуса си от Твърдица към Видин

ДУЗИНАТА екипажи, която се очакваше за RC4 намаля с един – Дани Попов/Ангел Башкехайов (Пещера, Пежо 208 Рали 4) отпадат от третото рали за годината. Причината е недоставената от Пежо-Спорт греда, за която вчера писа сайтът с новините в българския автомобилен спорт.

„Това е, не пристигна… - каза днес по телефона Дани Попов, който след фантастичното си представяне в Рали България претърпя катастрофа още в първия скоростен етап на Монбат Рали Сливен и цялото време оттогава насам в отбора на JPR бе посветено на ремонта и възстановяването на автомобила.

„Изпратихме, разбира се, уведомлението до...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев