• ...САМО СЛУХ ИЛИ И ИСТИНА? ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА АФБ КАМЕН МИХАЙЛОВ БИЛ ГОТОВ С ОСТАВКАТА СИ ЗА СЪБОТА...

  • ...42 КЛУБА С ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪР РАДОСТИН ВАСИЛЕВ, ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ ЗА СЕЗОН 2022...

  • ...ФИА НАЛАГА ДРАКОНОВСКИ САНКЦИИ НА РУСИЯ И БЕЛАРУС ЗАРАДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА...

     

Последните награди вече са поставени на полиците

Петък, 18 Февруари 2022 | София, RallyXpress
Последните награди вече са поставени на полиците

ЗАКЪСНЕЛИТЕ и неполучените в официалните церемонии за сезон 2021 г. в търновския Завод-2 на Мегапорт и в белградския хотел Орешац, стихнаха до своите притежатели в последните три дни – при първият навигатор, който печели европейски купа за първото място в класацията от Балканската купа – Динко Георгиев, а малко по-късно – и отличието на Иван Влъчков от шампионата на Сърбия на затворен маршрут. И точно, както в познатата ария това стана като: „Поща-поща, отворете, пощальонът посрещнете…“

За купата на ФИА, която Динко вече е поставил на полицата при останалите 45 трофея, спечелени от навигатора на Тони Титов, приносителят е колегата и съекипник от Мегапорт Рейсинг Тим Еди Сивов.

„Причината да не бъдат в Завод-2 бе тривиалната за днешните дни – карантинен период, а не че съм бил „безпрепятстван“ – обясни ко-пилота за RallyXpress. – Така че Еди, на път от Твърдица към Сливен… ми я остави на прага пред нас."

2021 Dinko Prize FB

снимка: снимка личен архив на динко георгиев
НАЙ-ГОЛЯМАТА, НАЙ-ЦЕННАТА… Навигаторът е поставил в средата на всички трофеи, които като навигатор на Антон Титов, Динко е спечелил през изминалия сезон.

Също „от врата до врата“ получи своя медал и шесткратният шампион от първенството на затворен маршрут и писта Иван Влъчков.

За разлика от колегата си, не пандемична карантина, а претоварване в личните ангажименти не позволи на пилота на пловдивския екип КА2 Рейсинг Тим да е участник в пищната церемония на сръбския автомобилен клуб в белградския Орешац.

Така на другите двама българи, призьори от първенствата на Сърбия – Иван Иванов-Жико и неговия навигатор Румен Иванов се падна задачата да бъдат пощальоните, а Жико – лично да връчи пратката с медала на бащата и мениджър на Влъчков – Стамен Влъчков.

„На време и в момент, в който в екипа работим по автомобила за новия сезон, както и обсъждаме какви планове можем да начертаем и осъществим през състезателният сезон 2022, в който защитата на титлата, разбира се, е на първо място“, заяви Влъчков-старши за сайта с новините в българския автомобилен сезон.

Последните награди вече са поставени на полиците

снимка за rallyxpress: иван иванов-жико
ПРАТКАТА Е ДОСТАВЕНА, ПОДПИСИ НЕ СА НУЖНИ… Видинският пилот предава сребърното отличие, спечелено от Иван Влъчков, в ръцете на неговия личен мениджър.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев