• ...НЕБИВАЛО! ЩАМПАТА В ШАМПИОНАТА Е НАРУШЕНА, 3 ОТ 4 СЕРИИ НЕ СЕ ВОДЯТ ОТ ОБИЧАЙНИТЕ ЛИДЕРИ...

  • ...БЕЗ ПРЕЦЕДЕНТ! НАЙ-ДОБРОТО СПРИНТОВО РАЛИ - ВИДА, ОТПАДА ОТ КАЛЕНДАРА НА ШАМПИОНАТА!...

  • ...СЪС ЗАВРЪЩАНЕТО НА РУСЕ В ШАМПИОНАТА: 48 АВТОМОБИЛА ДАВАТ ЗАЯКИ ЗА УЧАСТИЕ В ПИСТОВИЯ УИКЕНД...

     

Рали

Няма да има спринт Вида, няма да има и крос Вида!

Четвъртък, 22 Юли 2021 | София, RallyXpress
  • обновена
Няма да има спринт Вида, няма да има и крос Вида!

ПОВЕЧЕ ОТ ЛОШО! Преди два часа, на фейсбук страницата на АСК Жико-Моторспорт (виж ТУК) се появи постът РАЛИСПРИНТ ВИДА 2021 СЕ ОТМЕНЯ!!! Така най-дълго живялото и без съмнение едно от най-добрите състезания, организирани в спринтовия шампионат без нито един „празен“ лист в своята 8 годишна автомобилна история, няма да бъде проведено през този сезон. Което е най-шокиращото, на страницата на клуба не са посочени никакви причини, за отказа, още повече, че състезанието винаги е било тотално подкрепяно от Община Видин.

За първи път, точно с тази силна градска подкрепа, Рали спринт Вида стартира на 19...

Завръзка: Сурилов без спирачки, Ангелов поведе

Събота, 17 Юли 2021 |
Завръзка: Сурилов без спирачки, Ангелов поведе

ОСВЕН ЖЕГАТА, другото постоянна линия е драматичния развоя на Рали Твърдица. Очакването, че шампионите Мирослав Ангелов/Георги Гаджев (Мегапорт, Шкода Фабия R5 Ево 2) ще успее да ликвидира изоставането си от вчерашния ден се потвърди още в първата половина на неделното състезание.

След втория за деня тест - първото спускане на Предела (18.57 км), мегапортите вече водеха на преките си съперници от Шумен Аутоспорт със 7.9 сек, след като се наложиха над Мартин Сурилов/Здравко Здравков (Мицубиши Лансър Ево 9) с 21.8 сек.

%снимка1%
„Ама пак ударих камък и половината от етапа карах с усещането, че отново е...

Сурилов: ранният водач в ралито, Ангелов догонващ

Петък, 16 Юли 2021 | Твърдица, RallyXpress
Сурилов: ранният водач в ралито, Ангелов догонващ

КОЙ ЛИ Е БИЛ онзи, които не си е давал сметка, че Твърдица, в последния от летните „горещници“ ще е не само рали на жегата, но и истинско жупел състезание?

Но и едва ли е имало някой, който да предвиди, че спукана гума в средата на първия скоростен етап и пасив от 28 сек. ще извадят начело на класирането възстановилият шампионатната си програма пилот на Шумен Аутоспорт Мартин Сурилов, който е ранният лидер на състезанието.

А попадналият точно върху камък, в самия връх на състезателната траектория Мирослав Ангелов (Мегапорт, Шкода Фабия R5 Ево 2) ще се окаже в ролята на догонващ още преди финала на...

При 37º на сянка, Ангелов с бързи и кратки обиколки

Сряда, 14 Юли 2021 | Калояново, RallyXpress
При 37º на сянка, Ангелов с бързи и кратки обиколки

ПО-СКОРО ПРОВЕРКА на променения сетинг на шампионската Шкода Фабия R5 Ево 2 (на снимката), а не толкова тестови километри, направи днес надвечер – „по хладина“ пилотът на Мегапорт Мирослав Ангелов. Това е било и заключителната част от подготовката на автомобила за старта в петък на Твърдица, след като шампионският екипаж участва в румънската надпревара в Бакау.

Заключителната проверка на автомобила за третото от ралитата в националното първенство, по традиция, е било на пистата Калояново.

„Все пак трябваше да се подсетя как завива колата на асфалт, след макадамовите етапи [в Румъния] –...

С тактическо каране в Бъкау, Ангелов/Гаджев 6-ти за ERT

Неделя, 04 Юли 2021 | Бъкау, Румъния, RallyXpress
С тактическо каране в Бъкау, Ангелов/Гаджев 6-ти за ERT

БИВШИТЕ БАЛКАНСКИ първенци в купата на ФИА за европейския рали трофей (балканска зона) – Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (на снимката, Шкода Фабия Рали 2 Ево), завършиха 6-и в общото подреждане за този приз в румънското Рали Молдовей Бакау.

Мегапортите отстъпиха с една позиция от вчерашното си класиране, което беше резултат от чиста проба стратегия за втория и по-тежък ден от предпоследното състезание в тази верига.

„Изобщо не трябваше да се рискува в днешните етапи и особено през третото преминаване на Требеш (13.10 км)!“, обобщи не само втория ден, но и критичната ситуация с това трасе.

...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев