• ...СКАНДАЛ НА ФИНАЛА НА ПЛАНИНСКОТО: ОСОГОВО 2021 Г. ПРЕКРАТЕНО СЛЕД МАНШ 1, СЛЕДВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ...

  • ...ПРЕДИ ФИНАЛА НА ОСОГОВО: КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА ШЕСТ ОТ ДЕСЕТТЕ ТИТЛИ В ПЛАНИНСКОТО...

     

  • ...ИЗВЕСТЕН Е СПИСЪКЪТ СЪС ЗАЯВКИ ЗА ФИНАЛА В ОСОГОВО 2021, 48 АВТОМОБИЛА СЕ СЪБИРАТ НАД КЮСТЕНДИЛ...

Промоторът+ФОРУМ8 с дълъг контракт

Сряда, 06 Октомври 2021 | от Марк Уилфорд, Мюнхен
Промоторът+ФОРУМ8 с дълъг контракт

РАЛИТО КРАЙ МОНЦА
ЩЕ Е РАЗРЕШЕНО ЗА
ФЕНОВЕ…ПОНЕ ЗАСЕГА

20021 MON Logo Off
АКО „КОРОНАТА“ не реши нещо друго и в последния момент, ФОРУМ8 ACI Рали Монца ще бъде отворен за обществеността, приветствайки зрителите в „Храмът на скоростта“ и в определени зони в планинските специални етапи на север. Публичният достъп ще се осъществи съгласно действащите към момента на събитието наредби за Covid-19, а повече информация за продажбите на билети и разписанието на събитието ще бъдат налични скоро.

ПРОМОТОРЪТ на световните серии по рали финализира многогодишно споразумение с японския експерт по софтуер ФОРУМ8 за присъединяване към Световния рали шампионат на ФИА като официален партньор.

Сътрудничеството ще започне с партньорството с АСI (Автомобилен клуб на Италия) за съвместни права на имена в кулминацията на сезона 2021, като последното състезание официално ще носи названието ФОРУМ8 ACI Рали (19/21 ноември), преди да продължи през вълнуващия дебютен сезон на новия хибрид на WRC ерата през 2022 г.

Партньорството допълва титулярното спонсорство на ФОРУМ8 за рали Япония, което е потвърдено в календара на WRC за идния сезон.

Компанията е водещият японски производител на най-съвременния софтуер за 3D симулация, включително шофиране във виртуална реалност.

Тя е създадена в Токио през 1987 г. и има офиси и партньори на всеки континент. Предоставя софтуерни и технологични услуги за строително и строителни проекти.

С развитието на виртуалната реалност, нейните продукти се използват в транспорта и автомобилните изследвания, планирането на железопътни, пътни и пешеходни събития и обучение при спешни случаи.

Промоторът+ФОРУМ8 с дълъг контракт

снимка: официален сайт на ФОРУМ8Като партньор на WRC, ФОРУМ8 ще се възползва от глобалната експозиция чрез брандиране и активиране по време на шампионския сезон, както и интеграция в иновативните дигитални оферти на поредицата.

Старши-директор маркетинг и продажби на WRC Промотора на шампионата Томас Тап каза, че партньорството е естествено продължение на първите стъпки на ФОРУМ8 в автомобилния спорт с рали Япония.

„Очакваме с нетърпение развитието на това партньорство и съвместното проучване на проекти за интегриране на експертния опит и бъдещите технологии на ФОРУМ8 в екосистемата на WRC“, добави той.

„Новата хибридна ера на WRC, част от портфолио от бъдещите регулации, които водят световните серии към по-устойчиво бъдеще, бързо набира скорост преди въвеждането й през 2022 г., когато се отбелязва и 50-ия сезон на шампионата.

Президентът на ФОРУМ8 Юджи Ито добави: „Ние имаме удоволствието да стане официален партньор на световния рали шампионат на ФИА и ФОРУМ8 ACI Рали Монца.

„Избрахме WRC като глобална платформа за генериране на осведоменост за нашите софтуерни пакети за проектиране на VR/CG за планиране на трафик инфраструктура и архитектура на сгради.

„Виждаме WRC като глобално предизвикателство за шофьорите и автомобилите в много различни ситуации и вярваме, че това ще ни вдъхнови да създадем по-интелигентни и по -безопасни симулации на трафик за нашите клиенти по целия свят.“

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

след "столиците"

варненски дебют

2 дни до старта

опции за финала

отвъд океана

рали-корида

път към Алпите

след тестовете

за догодина

толкова отдавна

за БГ историята

Играчки

заем от 168 часа

Автобои Неделчев