• ...СКАНДАЛ НА ФИНАЛА НА ПЛАНИНСКОТО: ОСОГОВО 2021 Г. ПРЕКРАТЕНО СЛЕД МАНШ 1, СЛЕДВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ...

  • ...ПРЕДИ ФИНАЛА НА ОСОГОВО: КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА ШЕСТ ОТ ДЕСЕТТЕ ТИТЛИ В ПЛАНИНСКОТО...

     

  • ...ИЗВЕСТЕН Е СПИСЪКЪТ СЪС ЗАЯВКИ ЗА ФИНАЛА В ОСОГОВО 2021, 48 АВТОМОБИЛА СЕ СЪБИРАТ НАД КЮСТЕНДИЛ...

Новият шампион ще е известен в Атина

Вторник, 07 Септември 2021 | от Марк Уилфорд, Мюнхен
Новият шампион ще е известен в Атина

СПИСЪКЪТ НА ПИЛОТИТЕ
ВЪВ ФИНАЛА ЗА 2021 ГОД.
В ЗВЕЗДА НА E-СПОРТWRC

2020 Sami Joe Abi Nakhle
ЕТО И ИМЕНАТА на осмината финалисти, които трябва да излъчат новия световен шампион в Звезда на е-Спорт WRC за тази година:
1. Сами-Джо Аби Нахле (Лив., на снимката)
2. Лоан „Нексъл“ Блан (Фр.)
3. Лилиан „Криим“ Ричард (Фр.)
4. Джон „Изамусинг“ Бебнович-Харис (Фр.)
5. Дилън Ньоел (Фр.)
6. Марко „Боти-младши“ Ботинели (Ит.)
7. Джейн „Хужда“ Хужичек (Чех.)
8. Антъни „Канвеекс“ Валадас (Фр)
9. Представител на домакините, който ще бъде обявен допълнително.

ДЕВЕТ ГЕЙМЪРИ ще се борят за световната титла в е-Спорт WRC Шампионата на ФИА по време на финалния кръг от надпреварата, която съвпада с деветото от ралитата в световните серии в Гърция – Еко Рали Акрополис.

И въпросът е, дали тийнейджъра от Ливан Сами-Джо Аби Нахле, който е действащият шампион при геймърите, ще успее да запази титлата си от сезон 20-20, за да получи ключовете от една стокова Тойота Ярис GR?

Осемте най-добри пилоти в света за електронни спортове WRC слизат в Гърция в сряда (8 септември) за финала на шампионата за електронни спортове WRC през 2021 г., първенство, представено от Тойота Газоо Рейсинг.

Започнал горещо на фона на забавения от пандемията финал през 2020 г. в Ипър, Белгия, миналия месец, това рали-събитието, ще се „кара“ на WRC 10, официалната игра на Световния рали шампионат на ФИА, който беше пуснат в продажба миналата седмица.

Финалът предхожда старта на Еко Рали Акрополис. Осемте финалисти за Атина са резултат от пресявките над 15 000 състезатели, които се състезаваха в 13 квалификационни кръга.

Към тях на олимпийския велодрум в Атина ще се присъедини шампионът на гръцко надпревара, което приключва в сутринта, часове преди големия финал.

Новият шампион ще е известен в Атина

снимка за rallyxpress: промотор на wrc
В СРЯДА: НАПРЕГНАТ СУТРИН, ГОРЕЩА ВЕЧЕР... Това предстои на деветимата финалисти в спора за титлата за 2021 на е-Спорт WRC Шампионата на ФИА

Шампионът за 2020 г., 16-годишният Сами-Джо Аби Нахле, отново е в действие в Гърция и отново е горещият фаворит, като доминира в редовния сезон 2021, печелейки безпрецедентните 12 от 13-те кръга!

Основното му състезание вероятно ще дойде от французина Лоан „Нексъл“ Блан. Двукратният световен шампион бе втори в Белгия и ще се стреми да вземе у дома трета корона в Гърция.

Финалистите ще се изправят един срещу друг в кръг на осем специални етапа на WRC, използвайки идентични платформи, предоставени от Плейсийт, волани от Фанатек, компютри, доставени от ФлексАйТи и екрани, предоставени от БенКю/Мобиус.

ФИНАЛНИТЕ ЕТАПИ:
НА ЖИВО ВЪВ ФЕЙСБУК

ЧЕТИРИМАТА най-бързи пилоти ще преминат към големия финал по телевизията, който ще се проведе на още три етапа в 19 ч. централно европейско време.

2021 WRC FB site
Феновете по целия свят могат да се
включат на официалната страница
на WRC във фейсбук - на линка ТУК


В допълнение към победителя, спечелил Ярис GR, подгласниците няма да си тръгнат с празни ръце. Вторият финалист ще спечели симулатор от Фанатек, Плейсийт и БенКю/Мобиус, третият човек на подиума ще спечели професионалният часовник TW Стийл Кантийн Уоч, докато най-атрактивния играч ще претендира за игрален компютър от ФлексАйТи.

Часовник TW Стийл Кантийн Уоч е предвиден и за онзи играч, който е направил най-впечатляващия момент в играта от деня.

След като се състезаваха в редовния сезон на WRC 9, сега геймърите имаха по-малко от седмица, за да се запознаят с последното издание на официалната игра на WRC.

Нейният вариант „10“ е специално юбилейно издание, пуснато преди честванията на 50-ия сезон на WRC през 2022 г., и се предлага с множество уникални функции, отразяващи половинвековното рали наследство.

:: КАКВО СЪДЪРЖА ЮБИЛЕЙНАТА „ДЕСЕТКА“ НА WRC


WRC 10 Game

снимка: интернет

Новата версия включва възможността да преживеем 19 събития, които са оформили историята на WRC в ретроспективен режим. На играчите е предложен и шансът да карат шест исторически ралита, включително Акрополис и Сан Ремо, в автомобили от някои от емблематичните производители на шампионата, включително Алпин, Ауди, Субару, Форд и Тойота.

“Сегашната версия на изключително популярната поредица представя нови ралита в Хърватия и Естония. Освен това, върнато в WRC 10 е рали Испания, включващо изцяло нови етапи, докато отсечките от ралитата в Белгия и Гърция ще бъдат включени в безплатните актуализации след старта.

Вече високо оценената физика от WRC 9 е допълнително подобрена, като специално внимание се отделя на управлението на аеродинамичните сили, турбото и спирането.


wrc 9 new features

снимка за rallyxpress: промотор на wrc
ПЪЛНО ПОТАПЯНЕ ВЪВ ВИРТУАЛНАТА РЕАЛНОСТ... новостите в юбилейното издание на WRC 10 са толкова много и така прецизно направени, че лесно може да се изгуби усещането – играеш или наистина „караш“ на терена...

„Потапянето в реалността“ също е увеличено с напълно преработен аудио дизайн. Режимът на кариера е по-личен от всякога, с нов редактор на дизайна, позволяващ на играчите да създават свой собствен отбор, допълващ 52-те официални отбора от сезон 2021, които участват в играта.

Невероятните световни рали автомобили на трите отбора производители на шампионата - Тойота Газоо Рейсинг, М-Спорт Форд и Хюндай Моторспорт - оглавяват списъка на официалните тимове, предоставяйки възможността на играчите „да влязат в обувките“ на селекция от WRC2, WRC3 и JWRC състезатели.

:: WRC 10 е публикуван
от Нейкън и разработен
от известното френско
студио KT Рейсинг.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

след "столиците"

варненски дебют

2 дни до старта

опции за финала

отвъд океана

рали-корида

път към Алпите

след тестовете

за догодина

толкова отдавна

за БГ историята

Играчки

заем от 168 часа

Автобои Неделчев