• ...САМО СЛУХ ИЛИ И ИСТИНА? ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА АФБ КАМЕН МИХАЙЛОВ БИЛ ГОТОВ С ОСТАВКАТА СИ ЗА СЪБОТА...

  • ...42 КЛУБА С ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪР РАДОСТИН ВАСИЛЕВ, ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ ЗА СЕЗОН 2022...

  • ...ФИА НАЛАГА ДРАКОНОВСКИ САНКЦИИ НА РУСИЯ И БЕЛАРУС ЗАРАДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА...

     

Тот с първи златен медал от Аутоспорт

Понеделник, 07 Февруари 2022 | София, RallyXpress
Тот с първи златен медал от Аутоспорт

БИВШИЯТ ВЕЧЕ президент на Международната автомобилна федерация (ФИА) и едно от най-емблематичните имена в автомобилния спорт – Жан Тот (на снимката) е първият носител на Златния медал на авторитетното британско издание Аутоспорт, Autosport, включващ наградата Джерък Гранд. Това официално бе обявено по време на традиционната годишна церемония вчера, когато на легендата на Ферари и Ф1.

Това новоучредено отличие бе връчено на живо на Тот в Лондон, на впечатляващата първа церемония на Аутоспорт в Гросвенър Хаус на Парк Лейн.

Това е ново и огромно признание за Жан Тот, признание за човек, който е отдал целия си живот служба на спорта и който оставя трайно наследство за бъдещите поколения, отбелязва интернет изданието на списанието.

„Благодаря ви за домакинството на това страхотно събитие в продължение на толкова години и за тази награда - каза Тот. -Обичам колите през целия си живот, това беше моята страст и моя мечта и всъщност нямах кариерата, която очаквах, но се надявах. Но ако погледна назад към 55-те години, съм доста щастлив! Когато нещата се объркат, това ни прави силни и това е, което ни прави силни когато се учим!“

Тот с първи златен медал от Аутоспорт

снимка: motorsport.com
ПО ИТАЛИАНСКИ СЪРДЕЧНО, КАКТО ВИНАГИ ВЪВ ФЕРАРИ… Стефано Доменикали поздравява своя бивш президент с първия Златен медал на Аутоспорт.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

пред сезон 2022

in memoriam

дела и пак дела

зад граница

преди 38 старта

предстоящо

на финала

в увертюрата

след паузата

"да" или "не"

за БГ историята

Играчки

заем от 168 часа

Автобои Неделчев