• ...САМО СЛУХ ИЛИ И ИСТИНА? ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА АФБ КАМЕН МИХАЙЛОВ БИЛ ГОТОВ С ОСТАВКАТА СИ ЗА СЪБОТА...

  • ...42 КЛУБА С ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪР РАДОСТИН ВАСИЛЕВ, ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ ЗА СЕЗОН 2022...

  • ...ФИА НАЛАГА ДРАКОНОВСКИ САНКЦИИ НА РУСИЯ И БЕЛАРУС ЗАРАДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА...

     

ПОТВЪРДЕНО! ИЛИЯ ЦАРСКИ ПРОДАЛ СУПЕР 1600, ЩЕ КУПУВА МИЦУБИШИ

Събота, 16 Юни 2007 |
ПОТВЪРДЕНО! ИЛИЯ ЦАРСКИ ПРОДАЛ СУПЕР 1600, ЩЕ КУПУВА МИЦУБИШИ
КЛЮКАТА, която се върти в автомобилните среди повече от половин година – продал или не е Илия Царски (на снимката) своя ФИАТ Пунто Супер 1600 от днес е затворена. „Да, продадох Пунто-то, ориентирам се към Мицубиши”, заяви за RallyXpress панагюрският пилот.

През последните десетина дни „жълтата жица” носеше новината, че „червения бръмбар” ще замине от Панагюрище в София, в гаража на пилота на V&G Георги Пейчев-Гегата. Софиянецът до този момент караше Мицубиши Лансър Ево 8, но въпреки тежкото и скъпо ъпгрейдване на автомобила през зимата, сезонът не започна добре за Гегата.

Според пресмятанията на RallyXpress Пейчев би бил по-силен на пистата и в планинските състезания с автомобил с две движещи колела, отколкото с Мицубиши-то, което кара вече втори сезон. Причината е, че резултатите и ездата на софийския пилот с Пежо-то, с което той дебютира преди две години на кюстендилската писта, бяха значително над тези, които Пейчев показа в миналия сезон с „осмицата”.

От хора, близки до Царски, пилотът гарантирано ще купува девета версия на Мицубиши. Подобно на Пейчев, Царски така и не успя да се приспособи в ралитата към автомобила с предно предаване, независимо, че на писта и планински състезания Малкия цар спечели доста безапелационно писта София и планинското в Пещера.

Илия Царски по време на победата си на софийското трасе през миналата година.

Снимка: RallyXpress

 

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев